Firmaprofil

HMT Arkitekter er en uafhængig, rådgivende arkitektvirksomhed, der er en udløber af det tidligere Helsted, Madsen & Thompson A/S. Firmaet drives i selskabsform som et Aps med Erik Madsen som indehaver og daglig leder.

Firmaets baggrund er bl.a. et engagement i planlægning og projektering af større tekniske bygningsanlæg, herunder nogle meget store bryggeriprojekter i 70’erne og 80’erne. Gennem de seneste år har projekterne primært været opgaver indenfor butikker og serviceanlæg samt boligprojekter.

Samtidigt arbejder HMT med projekter i mindre skala, og er engageret i boligrenovering, bygherrerådgivning, planlægningsopgaver og projektudvikling.

Firmaet har i dag en strategisk samarbejdsaftale med firmaet HMT Project ApS om detailprojektering, tilsyn og byggeledelse.

HMT Arkitekter, som beskæftiger 4-5 medarbejdere, freelance arkitekter og civilingeniører, holder til i en stor villa på det gamle kommunehospital ved Sortedams Søen, hvor vi indgår i et kontorfællesskab med andre arkitekt- og planlægningsvirksomheder.